Spaghete și cordoane

Topp Romania deţine tehnologia necesară fabricarii benzilor de tip spaghete - benzi textile tubulare, cu cusătură nevizibilă (in interior). Modalitatea tradiţională de confecţionarea a spaghetelor este prin cusătură normală, lineară şi întoarcere manuală, dar noi avem posibilitatea producerii lor automatizat, în metraj de zeci de mii de metri, fară probleme, nefiind necesară intervenţia operatorului.

La rândul lor, spaghetele pot fi simple, din diverse materiale, mai groase sau mai subţiri. Benzile tip spaghete pot fi construite cu diverse accesorii pot fi cusute cu o bandă elastica în interior tip framilon, pentru o mai bună susţinere în cazul bretelelor de exemplu; pot fi executate din plasă/orice material textil cu şnur în interior sau umplute cu vatelină, bevatex etc. pentru consistenţă şi formă.

Similare spaghetelor sunt şi cordoanele, benzi textile pliate in interior, dar având cusătură vizibila la exterior. Ele pot avea cusătură numai într-o parte sau în ambele, sau pot avea cusături ascunse şi cusături ornamentale. Cordoanele se pot combina cu diverse benzi pliate manual sau semi-manual şi rezultatul este un accesoriu sofisticat şi unic.

spaghete

Spaghetă simplă

Spaghetă din imitație
piele

Spaghetă cu framilon

Spaghetă umplută

cordoane

Cordon simplu

Cordon cusătură decorativă

Bretea

Inapoi la PRODUSE