Aplicatii

Benzile produse de Topp Romania se folosesc cu o aplicare largă în domenii cât mai diverse, chiar şi în cele care nu au legatură cu domeniul textil.

În prim plan este, într-adevăr, industria modei (confecţiile), dar tot mai mult teren câstigă şi domeniile tehnice unde o bandă textilă poate avea atribute superioare: este mai uşoară, mai flexibilă şi cu o construcţie adaptabilă scopurilor, cu un cost incomparabil mai scăzut faţă de multe dintre materialele folosite în industriile “grele” (cabluri, sârmă, cauciucuri, garnituri metalice etc).

Domeniul decoraţiunilor casnice/domestice nu este o surpriză pe listă, el fiind conectat cu cel al confecţiilor, dar care se individualizează din ce în ce mai mult prin multitudinea aplicaţiilor: articole sportive, de petrecere a timpului liber, mobilier de casă şi gradină.

Nu în ultimul rând, un domeniu în care folosim diverse tehnici numai pentru a ieşi în evidenţă şi a ne atinge scopurile de vizualizare a propriului produs, a propriului brand sau firmă: marketing-ul sau activităţile de promovare şi advertoriale. Şi ele folosesc benzi textile, după cum vom vedea.

Moda

Moda se schimbă, tendinţele se afirmă, noi modele şi noi accesorii sunt necesare în fiecare

Citeste mai mult
Tehnic

Benzile textile îşi găsesc cu usurinţă loc în industrii. Cele mai moderne tratamente le asigură

Citeste mai mult
Decoratiuni

Mulţi dintre clienţii Topp România apreciază în special einfass-urile şi benzile cusute cu şnur

Citeste mai mult
Marketing

Benzile textile devin punctul de atracţie al obiectelor în care sunt încorporate

Citeste mai mult