Servicii și beneficii

Servicii de tăiere pe drept și pe bie
Tăiem din materialul clientului, din orice tip de țesătură (satin, căptușeală, voal, pungă de buzunar, inserţie etc) în benzi pe drept şi bie, conform specificaţiilor primite și în timpul cel mai scurt posibil.

Consiliere și design
Putem propune și produce un model de imprimat în conformitate cu cerinţele dumneavoastră. Vă putem ajuta în realizarea graficii, ne ocupăm de realizarea clişeelor sau a sitelor pentru imprimat ,în funcţie de specificul printului (flexografic sau serigrafic; una ,două sau trei culori). Întotdeauna varianta finală vă este trimisă spre aprobare înainte de începerea producției.

Fabricarea dispozitivelor și alte soluții tehnice
Un produs nou poate implica și fabricarea unui dispozitiv nou sau găsirea unei soluții tehnice potrivite. Acest lucru nu este străin tehnicienilor noștri care se confruntă constant cu astfel de provocări. Experiența ne-a dat expertiza de a produce fără probleme aproape orice model pe care îl puteți solicita.

Soluții logistice de livrare
Mulți clienți de-ai noștri aleg să expedieze o comandă către unul sau mai mulți subcontractori, lucru care ne-a intrat în obișnuință și pe care îl putem gestiona cu succes . Fie că livrăm bunurile către dumneavostră sau către subcontactorii dumneavoastră , încercăm să găsim cele mai bune soluții din punct de vedere al costurilor, cât și al timpului de tranzit.

Oferirea de mostrări, cartele, eșantioane
Fie că veniți cu modelul dumneavoastră, fie că doriți să vă propunem noi un model , vă putem mostra în regim gratuit atunci când mostrarea precede o posibilă comandă. Putem oferi gratuit și cartele, eșantioane din țesături, din accesorii deja realizate și aflate pe stoc. În funcție de cantitatea mostrată solicitată (mai mult de 10 metri) și materialele necesare se poate percepe totuși o contravaloare.

Depozitare și ținere evidență stoc
Stoc pentru materialele și produsele clienților noștri. Se întâmplă adesea să primim volume de materiale a căror prelucrare se întinde pe o perioadă mai lungă. În depozitul nostru, fiecare client cu acest specific are un loc dedicat astfel încât gestiunea este ținută ușor și comunicată cu rapiditate.