Benzi imprimate

Topp Romania dispune de posibilităţi multiple pentru imprimarea benzilor textile: flexografică, serigrafică, tampografică sau prin transfer termic. Fiecare dintre ele are caracteristici unice şi numai aplicaţia cerută de client este factorul hotărâtor în alegerea perfectă. Imprimarea flexografică aduce posibilitatea realizării tirajelor mai mici datorită costului mai scăzut al clişeelor necesare reproducerii modelului. Flexografia permite imprimarea în maxim trei culori concomitent , precum şi folosirea unor cerneluri speciale inclusiv a culorilor arginitiu, auriu, reflectorizant.

Imprimarea serigrafică permite folosirea unei singure culori, costul şablonului este mai ridicat şi atunci acest tip de printare se recomandă pentru tirajele mai mari, de mii de metri. Serigrafia are avantajul imprimării perfecte a culorii alb pe suport textil negru precum şi a elementelor de mare fineţe.

Imprimarea tampografica are costul cel mai ridicat deoarece implică realizarea tamburului cu modelul de imprimat şi atunci comenzile trebuie să fie de ordinul zecilor de mii de metri pentru a fi profitabile. In schimb, viteza mare de lucru ajută în luarea deciziei de alegere a tipului de imprimare.

Imprimarea prin transfer termic cu cerneală de sublimare este cea mai de efect prin reproducerea concomitentă a întregii palete de culori, cu toate tonurile. Ceea ce limitează această alegere este totuşi realizarea design-ului şi a faptului că transferul se poate face numai pe material cu conţinut 100% poliester.

Imprimeria are un scop decorativ , dar şi de promovare atunci când se imprimă logo-ul sau motto-ul firmei. Imprimarea poate avea şi scopuri tehnice, în sensul că nu culoarea contează, ci desenul tehnic imprimat care îl ghideaza pe utilizator în operaţiile pe care le execută (de exemplu poate fi un şablon de dat semne, o instrucţiune de lucru sau de siguranţă, o etichetă). Benzile imprimate pot rezista la diferite temperaturi de spălare, începând cu 40 grade Celsius. Pentru o rezistenţă mai mare, benzile imprimate pot fi şi tratate termic, însă aceasta ridică costul imprimării. Pot fi imprimate logo-uri, sigle, motto-uri, diferite modele propuse de client sau de către echipa Topp Romania. Asiguram inclusiv serviciul de grafica pentru realizarea sabloanelor.

după modalitatea de imprimare

Bandă imprimată serigrafic

Bandă imprimată flexografic în 2 culori

Bandă imprimată prin transfer termic

etichete

Bandă imprimată cu instrucțiuni/compoziție

după obiectul imprimării

Bandă imprimată cu logo

Bandă imprimată cu model

Bandă imprimată cu model și logo

Inapoi la PRODUSE