Partenerii noștri


Noi considerăm că echipa Topp România nu este completă fără clienții și furnizorii noștri. Lucrăm cu dedicare atât pentru companii din România cât și pentru companii externe. De-a lungul timpului am învățat să ne ascultăm clienții, să punem întrebări pentru a preîntâmpina și întelege problemele nu doar în producția noastră , dar și din producția acestora și să ne pliem pe cerințe diverse.

Le mulțumim pentru exigență, pentru că asta ne-a făcut să fim mai riguroși cu noi înșine . Le mulțumim pentru încrederea pe care ne-o arată de fiecare dată când ne solicită modele noi pentru că asta ne-a făcut să dezvoltăm tehnologii și dizpozitive noi în producție. Toate provocările au dus la o creștere considerabilă a gamei de accesorii pe care le producem. Nu în ultimul rând, le mulțumim pentru că ne solicită constant cele mai bune termene de livare. Acest lucru a dus la reacții prompte din partea noastră și la perfecționarea soluțiilor tehnice și logistice.

Furnizorii noștri, de la compania care ne ajută să reciclăm deșeurile, până la cei fără de care activitatea noastră nu ar fi posibilă - furnizorii de țesături și accesorii – ne-au ajutat mereu să ne îmbunătățim și să creștem ca firmă. Fie că le solicităm simple mostre, fie că solicităm mii de metri de țesătură, activitatea noastră este susținută de ei prin promptitudine, termene de livrare cât mai bune și de calitate. Toate acestea se reflectă în produsul final pe care îl livrăm clientului și pentru asta le mulțumim.

Ne place să credem că relația dintre noi nu se reduce la o simplă achiziție sau furnizare a unor accesorii textile , ci că se bazează pe respect, creștere sustenabilă și beneficii reciproce. Mai jos găsiți detalii despre partenerii noștri: