Piping/Passepoil cu șnur și fără

Oferta noastră referitoare la producţia de piping-uri, benzi cusute cu şnur sau fără, este foarte largă şi aceasta a survenit ca urmare a cerinţelor pieţei.

Benzile pliate în două şi cusute suprapus sau nu, sunt un produs de largă folosinţă mai ales datorită rolului decorativ pe care il au. Benzilor pliate li se poate adăuga un şnur de o anumită dimensiune, cel mai adesea între 1,5 si 4,5-6 mm. Astfel se adaugă miez benzii care o face mai vizibilă prin textură si culoare. Şnururile folosite au compoziţii diferite: poliester, acril, bumbac sau amestec şi sunt obţinute prin diferite metode de prelucrare: croşetate, împletite, răsucite, cu miez sau fără, diferite culori.

De obicei, piping-urile se folosesc pentru a spori contrastul materialului de bază sau pentru a-i sublinia culoarea printr-un ton apropiat, pentru a da o finalitate frumoasă produsului, care devine bordat, rotunjit şi nu în ultim rând, pentru a atrage atenţia printr-un model deosebit sau un mesaj imprimat cu logo-ului producătorului. Piping-urile pot avea şi cusatură decorativă tip zig-zag sau de mână.

Pe langa rolul majoritar decorativ, pipingurile pot avea şi un rol utilitar cum este de exemplu cazul piping-urilor din materiale reflectorizante ce ajută la individualizarea echipamentelor de lucru şi de siguranţă, sau pot ajuta la conferirea unei forme definită huselor de scaune, canapelelor etc.

Piping-urile pot deveni şi mai interesante prin combinarea lor mai multor straturi, cu şnur sau fara, unele imprimate, altele uni sau pentru a forma modele diverse: de exemplu însemnul diferitelor naţionalităţi.

diferite dimensiuni


Cu șnur de 1,5mm


Cu șnur de 3mm


Cu șnur de 4,5mm

cu diferite cusături decorative


Cusătură decorativă AMF


Cusătură zig zag

reflectorizante


Piping reflectorizant

imprimate


Piping imprimat cu logo


Piping imprimat cu model

diferite construcții


Fără șnur


Dublu


Triplu


Triplu, fără șnur, cusut

Inapoi la PRODUSE