Decorațiuni

Mulţi dintre clienţii Topp România apreciază în special einfass-urile şi benzile cusute cu şnur sau fără care intră în componenţa produselor realizate de ei: perdele, draperii, perne şi lenjerii de pat, feţe de masă, cuverturi, saltele şi pilote, huse de scaune şi canapele, mobilier divers de casă şi gradină, precum umbrele, balansoare etc.

Benzile einfass (bie) au rolul de a conferi stabilitate, de a da formă și de a preveni uzura. Nu în ultim rând, ele au un rol decorativ prin cusăturile ornamentale, imprimeu sau coloristică. Topp Romania poate livra astfel de benzi tăiate din satin, căptuseli, poliester, policotton, cotton, microvelur fiecare într-o paletă de culori care, cu siguranţă, poate răspunde cerinţelor dumneavoastră.

Articolele sportive precum rucsacuri, corturi, saci de dormit, diferiţi săculeţi decorativi (pentru bijuterii, pentru cadouri) sau tehnici (de exemplu pentru aspiratoare), articole de curăţenie (mopuri, lavete), toate înglobează diferite benzi textile, tăiate pe drept sau pe bie, preformate, imprimate sau cusute cu şnur.

Inapoi la APLICATII