Politica de confidențialitate

Vă prezentăm mai jos politica noastră de confidențialitate pentru a vă informa cu privire la politicile și practicile noastre și la alegerile pe care le puteți face vizavi de modul în care informațiile dvs. sunt colectate și utilizate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică, puteți contacta Operatorul de date TOPP ROMANIA S.R.L..

Vă mulțumim că vizitați și folosiți informațiile din site-ul nostru, www.topp-textil.ro.

Politica de Confidențialitate descrie categoriile de date pe care dvs. ni le furnizați, modalitatea și scopurile în care le colectăm, modul în care prelucrăm datele cu caracter personal, perioada pentru care vor fi stocate, în ce situații transferăm aceste date, precum și drepturile și opțiunile de care dispun persoanele vizate în acest sens.

1. OPERATORUL DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Datele noastre de identificare în relația cu dumneavoastră sunt: S.C.TOPP ROMANIA S.R.L., persoană juridică cu capital privat, cu sediul în jud. Iași, loc. Holboca, sat Holboca, str. Firmelor nr 8-10, cod poștal 707250. Firma este înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J-22/2197/2004 și are codul fiscal RO 16574697. Datele noastre de contact sunt: telefon fix 0232 232 166, fax 0232 246 385, adresa de e-mail protectiadatelor@topp-textil.ro. TOPP ROMANIA S.R.L. este deținătoarea domeniului topp-textil.ro.

2. CARE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRĂM

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm pot include

  • Date de identificare, cum ar fi: numele și prenumele;
  • Informații de contact, cum ar fi: adresa de domiciliu, adresa profesională, numărul de telefon, numărul de fax și adresa de e-mail;
  • Informații comunicate în mod voluntar de către dumneavoastră în funcție de activitatea pe care o desfășurați (ex: instrucțiuni acordate, plăți efectuate, solicitări);
  • Informații privind adrese IP și folosirea de cookies;
  • Alte date cu caracter personal, dacă se dovedesc relevante faţă de raporturile contractuale dintre noi, cum ar fi contul bancar, seria și numărul cărţii de identitate, emitere, valabilitate.

O adresă IP este un număr care este atribuit automat calculatorului dumneavoastră ori de câte ori navigați pe web. Serverele Web identifică automat computerul dvs. prin adresa IP. Operatorul TOPP ROMANIA poate folosi aplicații ce colectează adrese IP pentru scopuri de administrare, pentru a urmări utilizarea site-ului (informații statistice ce țin de a cuantifica ce pagini din site accesează vizitatorii mai mult, câți vizitatori sunt într-o anumită perioadă de timp etc.) cu scopul final de a îmbunătăți performanțele și conținutul site-ului nostru.

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care este stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului).

O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri de diferite tipuri: cookies funcționale, cookies de analiză, cookies de publicitate. Putem folosi informațiile de la cookie-uri pentru a face îmbunătățiri și actualizări ale site-ului nostru și pentru a adapta serviciile la nevoile vizitatorilor noștri.

Aveți întotdeauna opțiunea de a dezactiva cookie-urile folosind preferințele browserului. Majoritatea browser-elor sunt setate inițial pentru a accepta cookie-uri. Puteți reseta browser-ul să refuze toate cookie-urile sau să indice atunci când un cookie este trimis. Cu toate acestea, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că unele caracteristici ale Site-ul nu vor funcționa corect sau pot fi mai lente dacă refuzati cookie-urile.

3. CUM COLECTĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Putem colecta date cu caracter personal cu privire la persoana dumneavoastră în împrejurări precum:

  • Momentul în care solicitați sau societatea dumneavoastră solicită o ofertă/informaţie/lămurire din partea S.C. TOPP ROMANIA S.R.L. folosind formularul din pagina de “Contact” sau la un număr de telefon/fax sau adresa de e-mail din cele afișate;
  • Momentul în care dvs. solicitați sau societatea dumneavoastră solicită un serviciu din partea S.C. TOPP ROMANIA S.R.L.;
  • Momentul în care dvs. solicitați sau societatea dumneavoastră solicită să achiziţioneze un bun de la S.C. TOPP ROMANIA S.R.L.;
  • Momentul în care prestați sau vă oferiți să prestați sau societatea dumneavoastră prestează sau se oferă să presteze servicii pentru noi;
  • Momentul în care intenţionăm/solicităm să achiziţionăm un bun de la dumneavoastră sau de la societatea dumneavoastră;
  • Momentul în care intenţionăm să încheiem/încheiem un contract de colaborare cu dumneavoastră;
  • Momentul în care dorim să efectuam o livrare către dvs reprezentând fie o mostră, cartele/materiale de prezentare fie o livrare de bunuri și servicii;
  • Momentul în care ne comunicați sau societatea dumneavoastră ne comunică voluntar, din orice motiv, datele dumneavoastră cu caracter personal.

4. TEMEIURI JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operațiune de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

  • Prelucrarea este necesară în vederea executării unui contract la care dumneavoastră sunteți parte sau societatea dumneavoastră este parte, sau prelucrarea respectivă este necesară în vederea încheierii unui contract cu dumneavoastră sau societatea dumneavoastră;
  • Prelucrarea este necesară în vederea respectării unei obligații legale;·
  • Prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime ale S.C. TOPP ROMANIA S.R.L. sau ale unui terț (de exemplu Transportatorul sau Banca), cu excepția cazurilor în care interesele sau drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale prevalează asupra acestor interese;

Prelucrarea este efectuată numai în temeiul consimțământului dumneavoastră prealabil și explicit. Prin contactarea voluntară din partea dumneavoastră a TOPP ROMANIA SRL. prin datele de contact afișate pe site sau pe cărțile noastre de vizită (numere de telefon, fax, adrese de e-mail) dumneavoastră vă dați acordul către TOPP ROMANIA pentru colectarea și prelucrarea datelor dvs.personale.

În orice moment, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul printr-o cerere scrisă. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia. În vederea retragerii consimțământului dumneavoastră pentru orice prelucrare asupra căreia ați consimțit în prealabil, vă rugăm să ne comunicați o cerere scrisă către adresa de e-mail protectiadatelor@topp-textil.ro sau să ne trimiteți o notificare la adresa: TOPP ROMANIA S.R.L., jud Iași, loc. Holboca, sat Holboca, str. Firmelor nr 8-10, cod postal 707250 .

În cazul în care vă retrageți consimțământul, S.C. TOPP ROMANIA SRL nu va mai prelucra datele dumneavoastră și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal. Totuși, în cazul în care prelucrarea este strict necesară în vederea desfășurării activităţii curente a S.C. TOPP ROMANIA SRL,(existența unor contracte încheiate, facturi, avize, awb-uri etc) iar prelucrarea s-ar putea baza pe alte temeiuri legale prevăzute de legislația în vigoare, S.C. TOPP ROMANIA SRL va păstra prelucrarea respectivă și vă va informa în acest sens.

5. ÎN CE SCOPURI VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi folosite doar în următoarele scopuri:

  • Furnizarea serviciilor pe care ni le solicitați: cumpărarea/vânzarea unor produse, prestarea unor servicii;
  • Validarea, expedierea și facturarea comenzilor/serviciilor către dumneavoastră sau societatea dumneavoastră;
  • Rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă sau un contract, la serviciile sau produsele achiziționate de către dumneavoastră sau de către societatea dumneavoastră;
  • Comunicarea cu dumneavoastră prin mijloace de comunicare precum poștă, serviciul de curierat, telefon, fax, poștă electronică;
  • Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege;
  • Menținerea la un nivel corespunzător a relației contractuale cu dumneavoastră sau cu societatea dumneavoastră;
  • Încheierea contractelor de vânzare cumpărare, prestări servici sau alte tipuri de contracte, în funcție de natura serviciului solicitat;
  • Întocmirea documentelor de plată;
  • Respectarea obligațiilor noastre legale (cum ar fi obligații de păstrare a diverselor tipuri de evidențe);
  • Monitorizarea situației dumneavoastră sau a societăţii dumneavoastră;
  • În orice scop aferent/auxiliar oricărora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dumneavoastră cu caracter personal ne-au fost furnizate.

6. PARTAJAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Vă putem partaja datele cu caracter personal în următoarele împrejurări:

Dacă sunteți client/furnizor al S.C. TOPP ROMANIA SRL vă putem divulga datele cu caracter personal către:

  • serviciile externalizate ale societăţii, care asigură buna desfășurare a activităţii noastre;
  • instituțiile publice, conform obligațiilor prevăzute de legislația în vigoare;
  • avocați, executori judecătorești, notari publici în cazul în care partajarea este impusă pentru apărarea drepturilor noastre legitime;
  • serviciile poștale, de transport și de curierat cu care colaborăm.

S.C. TOPP ROMANIA SRL va păstra controlul asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal și va folosi măsuri corespunzătoare de protecție, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal în momentul solicitării respectivilor prestatori de servicii.

7. DATE CU CARACTER PERSONAL PE CARE NI LE FURNIZAȚI CU PRIVIRE LA ALTE PERSOANE FIZICE

În situația în care ne furnizați date cu caracter personal cu privire la o altă persoană fizică trebuie să vă asigurați că aveți dreptul de a ne divulga aceste date cu caracter personal și că, fără a mai lua alte măsuri, putem colecta, folosi și divulga acele date cu caracter personal.

În special, trebuie să vă asigurați că persoana fizică în cauză are cunoștință de aspecte precum: identitatea noastră, modul în care ne poate contacta, scopurile în care colectăm, practicile noastre de divulgare a datelor cu caracter personal; drepturile persoanei fizice cu privire la datele cu caracter personal și dreptul de a depune plângeri cu privire la gestionarea datelor cu caracter personal.

8. PĂSTRAREA SECURITĂȚII DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

La nivelul S.C. TOPP ROMANIA SRL au fost implementate măsuri tehnice și organizatorice pentru păstrarea confidențialității și securității datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu procedurile noastre interne cu privire la stocarea, divulgarea și accesarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal pot fi păstrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal și/sau în format tipărit, în spații special amenajate la nivelul fiecărui departament sau în funcție de specificul activității fiecăruia.

9. TRANSFERUL DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL ÎN STRĂINĂTATE

Am putea să vă transferăm datele cu caracter personal în țări situate în cadrul UE, SEE sau în alte țări.

În aceste cazuri, ne vom asigura că aceste transferuri internaționale sunt efectuate sub rezerva unor măsuri de protecție corespunzătoare sau potrivite, așa cum se impune prin Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 sau alte legi aplicabile.

10. ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat suferă modificări, spre exemplu dacă vă schimbați prenumele, numele sau adresa de e-mail sau dacă doriți să anulați orice fel de cerere către noi, sau dacă luați cunoștință de faptul că deținem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați prin transmiterea unui e-mail la adresa protectiadatelor@topp-textil.ro

11. CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

S.C. TOPP ROMANIA SRL a implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru asigurarea protecției datelor precum și pentru ștergerea sau eliminarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Intenționăm să păstrăm datele dumneavoastră personale atât pe durata desfășurării relațiilor noastre contractuale cât și ulterior, în conformitate cu politicile noastre interne și obligațiile legale care ne revin.

În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui contract, aceste date vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului colectării datelor preconizate.

În cazul în care se vor identifica date care nu mai sunt necesare, acestea se vor anonimiza sau se vor șterge.

Datele pentru reținerea cărora există temei legal vor fi arhivate, cu respectarea garanțiilor privind securitatea datelor.

12. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI CUM LE PUTEȚI EXERCITA

În conformitate cu reglementările aplicabile, aveți următoarele drepturi:

  • De a accesa: puteți obține informații referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și o copie a acestor date cu caracter personal;
  • De a rectifica: în cazul în care considerați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt inexacte sau incomplete, puteți solicita modificarea corespunzătoare a acestor date cu caracter personal;
  • De a șterge: puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în măsura obligațiilor prevăzute de legislația în vigoare;
  • De a restricționa: puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, respectiv limitarea acesteia strict la prelucrările cu care dumneavoastră sunteți de acord și/sau strict la prelucrările necesare în scopul constatării, exercitării sau apărării unui drept în instanță sau pentru protecția drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau din motive de interes public important al Uniunii sau al unui stat membru;
  • De a vă opune la prelucrarea datelor: puteți să vă opuneți, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării în temeiul art. 6 alin. 1 lit. e) și f) din Regulementul nr. 679/2016, precum și, în cazul prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, în acest ultim caz, fără a fi nevoie de motivare și justificare;
  • Dreptul la notificarea destinatarilor privind rectificarea, ștergerea ori restricționarea datelor cu caracter personal: destinatarul căruia i-au fost divulgate datele dumneavoastră cu caracter personal va fi informat cu privire la orice rectificare sau ștergere a acestora precum și cu privire la orice restricționare a preluării efectuate;
  • Dreptul la portabilitatea datelor: aveți dreptul să solicitați ca datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat să vă fie returnate sau, dacă este posibil, să fie transferate către un terț
  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automatizate, inclusiv profilarea – aveți dreptul ca datele dumneavoastră cu caracter personal să nu fie prelucrate în contextul luării unor decizii automatizate:

În cazul în care doriți să vă exercitați drepturile enumerate mai sus, vă rugăm să trimiteți o scrisoare la adresa: TOPP ROMANIA S.R.L., jud Iași, loc. Holboca, sat Holboca, str. Firmelor nr 8-10, cod poștal 707250, sau un e-mail la următoarea adresă protectiadatelor@topp-textil.ro

Vă rugăm ca în scop de identificare și de a împiedica divulgarea neautorizată a datelor, să includeți un scan/o copie a cărții dumneavoastră de identitate.

În conformitate cu regulamentul aplicabil, în situații în care veți constata că v-au fost încălcate drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, pe lângă drepturile de mai sus, aveți dreptul să depuneți o reclamație la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

13. CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Dacă doriți să ne contactați în legătură cu orice întrebări sau solicitări, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa protectiadatelor@topp-textil.ro sau să ne transmiteți o scrisoare la adresa: TOPP ROMANIA S.R.L., jud Iasi, loc. Holboca, sat Holboca, str. Firmelor nr 8-10, cod postal 707250

14. LINK-URI SPRE ALTE SITE-URI

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că atunci când sunteți pe site sau când primiți un mesaj e-mail de la noi prin intermediul Serviciului clienți, ați putea fi direcționat către alte site-uri care sunt dincolo de controlul nostru. Pot exista link-uri către alte site-uri în paginile site-ului sau în mesajele de e-mail pe care vi le trimitem care pot duce în afara site-ul nostru. Aceste alte site-uri pot trimite propriile cookie-uri pentru vizitatori, colecta date sau să solicite informații personale. Politicile de confidențialitate ale acestor alte site-uri pot fi semnificativ diferite de această politică de confidențialitate. Noi nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor alte site-uri și nu putem garanta securitatea de orice fel pentru informații personale colectate acolo.