Benzi pliate

În categoria benzilor pliate, specialiştii Topp Romania îşi demonstrează măiestria, îmbinând tradiţionalul cu modernul şi rapiditatea automatizării cu migala artizanală, realizând adevarate benzi artistice, foarte apreciate de clienţi. Benzile tăiate pe drept sau pe bie, din materiale simple sau luxuriante precum dantelă, lurex, tul, organza, satin pot fi încreţite în diverse moduri: pe margine, pe mijloc, cu mai multe rânduri concomitente de încreţire (la mai multe ace), într-un singur strat sau mai multe suprapuse. Marginile benzilor cu volănaşe sau falduri pot fi finisate prin surfilare, cusut tivit sau cusătură de tip rizzi piti. Topp Romania poate executa benzi pliate cu diferite dimensiuni şi structuri ale pliurilor, fie că vorbim de banda tradiţională de betelie de pantaloni, fie că vorbim de moda feminină cu diferitele sale modele.

O categorie interesantă este și cea a benzilor textile manual prelucrate, fie din cordoane textile fabricate in-house, fie din banda satinată tip rips. Pentru că majoritatea sunt de inspiraţie german-austriacă, fiind folosite la decorarea în special a costumelor tradiţionale bavareze şi tiroleze – renumitul DIRNDL – benzile au şi o denumire specifica: benzi tip froschgoscherl (în formă de fundiţă), herzerueschen sau tuetenrueschen (în formă de inimă), muschelrueschen (formă de scoică), windradrueschen (în formă de moară de vânt), pfeilkegelrueschen (în formă de vârf de săgeată), sturmwellenrueschen (formă de valuri în furtună), doppelwellenrueschen (formă de val dublu). Aceste benzi sunt realizate individual, în metraje sau în diverse combinatii, unele cu altele.

Orice nouă cerinţă din partea clienţilor reprezintă pentru noi o provocare şi o dezvoltare a portofoliului de produse , astfel încât vă aşteptăm cu interes să le realizăm împreună.

benzi încrețite

Banda încrețită
și surfilată

Banda încrețită cu 4 rânduri de elastic

Banda dublă încrețită și pliată

Banda încrețită pe mijloc, pe suport de hârtie

benzi pliate

Pliuri fustă

Banda rips pliată

Cordon dublu pliat

Cordon cu 2 fețe, pliat

Cordon cu 2 fețe pliat cu încrețit inimă aplicat deasupra

benzi realizate manual

Sturmwellenruesche

Doppelwellenruesche

Herzruesche

Froschgoscherl

Pfeilkegel ruesche

Froschgoscherl
rosenruesche

Banda incretită cu froschgoscherl deasupra

Froschgoscherl din bandă rips

Inapoi la PRODUSE