Despre noi

Suntem o firmă privată cu capital germano-american înființată în 2004 cu locul de producție în Iași. Compania noastră și-a propus să servească un sector de nișă, cel al accesoriilor textile, așa că producția noastră de baza a fost și este banda de betelie de pantaloni. Firma s-a dezvoltat cu timpul și și-a lărgit atât competențele cât și aria de comercializare.

TOPP ROMANIA SRL.
C.U.I.: RO 16574697
REG. COM.: J22-2197/2004
STR. Firmelor nr. 8, Holboca
Iaşi, 707250

2004

se infiinteaza firma John H King Productie SRL.. Numele sau de inceput este tributul dat capitalului sau englezesc cu care a debutat si l-a pastrat timp de 10 ani

2007

firma primeste infuziune de capital german si se redenumeste Topp Romania dupa numele investitorului sau, Topp Textil.

2014

asociatul englez Jessgrove se retrage in totalitate si investitorul german Topp Textil face parteneriat cu o firma americana de profil, QST.

2014-2018

Productia se specializeaza pe noi produse impuse de cerintele pietei: pipinguri cu snur, spaghete, liziere, benzi perforate din suport tesut, benzi incretite, benzi de betelie cu falduri, imprimerie flexografica si serigrafica etc. Dintre acestea, gama de liziere a impus un progres semnificativ prin constructia unei masini speciale de termocolare in tub a suporturilor netesute si prin gama de cusaturi.

Imprimeria flexografica in trei culori si cea serigrafica ce poate imprima scris alb pe suport negru au fost de asemenea momente marcante in istoria firmei. Incepand cu 2017 prelucram tesaturi cu latimi pana in 2,40 m pentru benzile bie in urma achizitiei de utilaje pentru aceste dimensiuni.

Firma se adreseaza traditional industriei confectiilor dar produsele noastre isi gasesc tot mai mult locul in industria mobiliera (decoratiuni casnice, de gradina, de petrecere a timpului liber), publicitate dar si automotive. Scopul nostru este sa devenim din ce in ce mai profesionisti, sa acumulam know-how-ul care sa ne permita sa rezolvam si cele mai dificile cereri ale clientilor nostri, sa ne dezvoltam tehnologic si uman odata cu toti partenerii nostri, furnizori si clienti deopotriva, astfel incat relatiile noastre de afaceri sa fie adevarate parteneriate si sursa de inspiratie si profit pentru toti cei implicati. Angajamentul nostru fata de salariati, fata de clienti, furnizori, parteneri este:
Respect, Servire ireprosabila si Progres.

Va multumim tuturor ca ne sunteti alaturi!