Marketing

Benzile textile devin punctul de atracţie al obiectelor în care sunt încorporate odată cu purtarea unor mesaje. Acestea sunt din cele mai diverse, cel mai adesea benzile imprimate reprezentând logo-ul firmei producătoare, al brand-ului pe care îl reprezintă, dar şi mesaje de promovare, sloganuri, jocuri de cuvinte sau îndemnuri mobilizatoare. Este o metodă de publicitate accesibilă din punct de vedere al costurilor şi la îndemână.

Topp Romania are ca şi mesaj al logo-ului de firmă textul “inspired by textiles”. Alteori ne jucăm cu cuvintele şi imprimăm pe benzile noastre textile mesaje precum “Topp Your Tape Specialists”, “Topp Romania – Your Topp Specialists” or “On the Topp”. Aceste benzi textile imprimate ajung cusute pe hainele noastre de lucru şi protecţie, pe cartelele noastre de prezentare, pe produsele pe care le comercializăm precum: serveţele şi feţe de masă, coşuri textile, săculeţi decorativi, organizatoare.

Personalizările de produse ajută şi la comunicarea unor urări şi felicitări de “La mulţi ani! / Sărbători fericite!” alături de numele clientului cu ocazia sărbătorilor sau a zilelor de naştere.

Benzile textile sunt folosite pentru personalizarea produselor din cele mai diverse domenii: producători de parfumuri, de ceaiuri, de cafea, de saltele, perne , de lenjerii pentru spitale și industria hotelieră, de haine de lucru, de confecţii etc.

Inapoi la APLICATII