Benzile TOPP ROMÂNIA la târgul Milano Unica între 10-12 iulie 2018!

In perioda 10-12 iulie 2018, in Italia va avea loc Expozitia Milano Unica.  

Pentru sezonul toamna iarna 2019/2020  tema propusa este “Nations to Nations” un simbol al conexiunilor dintre culturi, civilizatii, o combinatie de valori  in stransa legatura cu traditiile, arta manuala si inovatia. Stilul grunge revine cu o nota organica, un puternic spirit ecologic si implica tarile: Scotia, Turcia si Romania. Arta manuala – esentialismul- combina minimalismul cu rigorile esteticului si se inspira din Elvetia, Suedia si Koreea de Sud. Stilul Romantic Tehnic fuzioneaza din artistic cu ideile experimentale generate de traditiile din Belgia, Azerbaijan si Indonezia. Rezultatul va fi spectaculos redat de participanti, prin viziunea lor asupra materialelor, culorilor si accesoriilor.

Ca in fiecare an colegii nostri de la Topp Italia, firma din Grupul Topp Textil, au pregatit colectia de accesorii ce va putea fi admirata  în pavilionul 8, standul  B09. Ca si element de noutate, Topp Romania a pregatit si ea anul acesta o colectie de benzi pretioase ce vor fi incluse in colectia italiana. Propunem modele clasice ale accesoriilor, benzi ce imbina migala manuala cu lucrul automatizat in culorile momentului: mov boreal, alb pur, marin oceanic si maro organic-pamant.

Milano Unica prezintă cele mai bune textile și accesorii de înaltă calitate pentru îmbrăcămintea pentru femei și bărbați: intersecția în care materiile prime și inovațiile tehnologice întâlnesc tradiția și creativitatea principalilor producători italieni și europeni.